La societat Or de l’Albera, dedicada a l’elaboració i la comercialització d’oli, va començar a gestar-se l’any 2007 i va ser plenament operativa el Novembre del 2009 quan vàrem treure al mercat els primers 12.000 litres d’oli amb una excel·lent acollida.

Està formada per un grup de socis que tenim uns quants milers d’oliveres de la varietat Argudell i que ens vàrem ajuntar inicialment, amb la intenció de fer un projecte senzill per cobrir únicament les nostres necessitats, però la qüestió és que ens vàrem anar engrescant fins a arribar a una inversió d’un milió i mig d’euros amb la compra de terrenys i maquinària d’última generació per poder aprofitar al màxim el producte i, a la vegada, obrir el trull a tothom que vulgui portar les seves olives i, a més, oferim la possibilitat de fer premsades pels productors que portin olives i vulguin obtenir el seu propi oli.

El nostre, és un producte de molta qualitat i. per això seleccionem amb cura les olives i no hi afegim cap mena de producte químic en la seva elaboració. En el procés, també és cabdal la temperatura a la qual es processen les olives i que mai supera els 27 graus, ja que, fidels a la nostra filosofia, anteposem la qualitat a la quantitat del producte obtingut, cosa que no passa amb la majoria, de la producció en altres llocs, on es processa a temperatures més elevades d’entre 35 i 40 graus.

Els amants del bon oli quedareu encantats amb el nostre producte.. Tasteu-lo........ i ho comprovareu.